Praksa S.N. Lazareva "Recept za srećne emotivne odnose" - 5.3.2022.

Šifra: 05032022

  • Autor: S.N. Lazarev
  • Serija: Online prakse S.N. Lazareva
  • Format: Ulaznica-pristupni link
  • Datum održavanja: 5.3.2022.
  • Vreme početka: 13:00
  • Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica
  • Dostupnost: Gledanje prakse 10 dana na stranici (do 16. 3. 2022.)
  • Trajanje: 01:23

Postavite pitanje

3.550,00 RSD


Dragi prijatelji!

Pozivamo vas na novu online grupnu praksu S.N. Lazareva "Recept za srećne emotivne odnose"!


"Muški princip je simbol duhovnosti, svesti i budućnosti. Ženski princip je simbol materijalnog, simbol života i njegovog produžetka".

S.N. Lazarev


Praksa nam pomaže da izgradimo harmoničnije odnose s voljenom osobom, a onima koji još nisu sreli svoju srodnu dušu - da taj susret učine još srećnijim.

Harmonični odnosi između muškarca i žene su jedna od osnovnih komponenti čovekove sreće. Glavni cilj i smisao našeg postojanja je spoznaja Tvorca i približavanje Njemu. Kad muškarac i žena uđu u vezu, oni treba jedno drugom da pomognu da otkriju Boga u duši, odnosno da budu istinski srećni.

Zašto je danas tako puno razvoda, zašto je muškarcima i ženama teško da izgrade harmonične odnose?

Odnosi će biti skladni samo ako želimo da drugu osobu učinimo srećnom. Ali ako prvenstveno razmišljamo o svojim interesima i zadovoljstvima, neće doći do otvaranja duše i odnos neće biti zdrav. Da bismo dobili nečiju ljubav, moramo pružiti svoju.

Kako da upoznamo osobu s kojim ćemo biti srećni?
Na nebu se ne sklapaju samo brakovi, već i poznanstva. To znači da se duše muškarca i žene prvo susreću na nivou polja. Ono što nam se dešava, u skladu je sa onim kakvi smo iznutra. Slično privlači slično. Zato, ako je čovek srećan na unutrašnjem planu, ako kontroliše svoje nagone i teži ka bezuslovnoj ljubavi, veće su mu šanse da bude srećan i upozna harmoničnu osobu.

Vrlo često je nesloga u odnosima posledica gordosti, pojačane samovažnosti. Čovek traži nešto od drugog, pritom ispoljavajući nezadovoljstvo i zamerke. Međutim, niko ne može da se promeni kritikovanjem. Vaspitavanje počinje od ljubavi. Svaki čovek je božanski po svojoj suštini i zato svako može da otkrije velike potencijale, a u tome mu možemo pomoći verom, duševnom toplinom i bezuslovnom ljubavlju.


Praksa će vam pomoći da osetite stanje harmonične osobe i da to stanje negujete, zadržite se u njemu. U njemu ćete osetiti kako je svaki problem rešiv, a da se svaki odnos može popraviti. To će vam uliti optimizam, veru u sopstvene sile i dati vam energiju koja je sada svima nama neophodna da bismo promenili sebe i svoju sudbinu.


Praksa će vam pomoći ako:


- Vam se čini da je odnos istrošen;
- Vam je potrebna podrška i razumevanje u odnosu
- Osećate teškoće u harmoniji s partnerom
- Vam je bitno da saznate tajnu uspeha srećnih porodica
- Vam nedostaje snage da naučite da volite
- Želite da usrećite voljenu osobu

Posle prakse:


- Naučićete kako da popravite odnose s bliskim ljudima
- Shvatićete i osetiti kako da se približite harmoniji
- Obnovićete veru u svoj odnos i pronaći inspiraciju u partneru
- Smanjićete stepen nezadovoljstva i zamerki
- Saznaćete šta je bezuslovna ljubav
– Naučićete koji je glavni sastojak porodične sreće

Ako iz nekog razloga ne možete da budete onlajn u zakazanom terminu, ne brinite! Pristup snimku je omogućen 10 dana i za to vreme još uvek možete naručiti ulaznicu i pristupiti praksi, čije je sprovođenje organizovano tokom 10 dana, u različitim terminima (termini će biti postavljeni u Viber zajednici S.N. Lazareva

Napomena:
preuzimanje materijala nije omogućeno, u skladu sa željom autora, jer je akcenat prakse na grupnom, a ne individualnom radu.


Ova praksa je pogodna za one koji tek počinju da se upoznaju sa istraživanjem S.N. Lazareva, kao i za iskusne čitaoce.

Efikasnost prakse se sastoji u kolektivnom radu svih učesnika zajedno sa Sergejem Lazarevim. Zajednički grupni rad generiše moćan tok energije koji povezuje energije svih učesnika, što svima omogućava da ostvare dublje rezultate u ovoj važnoj temi.

Program i satnica onlajn grupne prakse:
• 12:45-13:00 - uvodna muzička najava, relaksacija
• 13:00-13:25 - uvodna reč S.N. Lazareva
• 13:25-14:25 - praksa

Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Dostupnost: Praksa je nakon održavanja dostupna na serveru još 10 dana, tj. do 16. 3. 2022. - 13:00 h (pristup preko ulaznice).Uplate preko regionalnih distributera u lokalnim valutama:


Gotovinske uplate u Beogradu:

Studentski trg (kod Etnografskog muzeja) - uz prethodnu telefonsku najavu na: +381 64 444 61 88


Distribucija Hrvatska (Vinkovci)
lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

Distribucija BiH (Sarajevo)
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Distribucija Crna Gora (Nikšić)
lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Distribucija Makedonija (Ohrid)
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Distribucija Slovenija (Ljubljana)
snlazarev.slovenija@gmail.com
GSM/Viber: +386 070 263 849
https://www.facebook.com/snlazarevslovenija/

Komentari (0)

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:

devices

Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.

Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

Preporučujemo

Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D