Help Gvozden Beat FIP

Postavite pitanje

1.200,00 RSD

Put as many €10 donations as you want into the cart. For example, if you want to donate €50, put five €10 donations into the cart.


Help Gvozden Beat FIP - Feline infectious peritonitis

Ako istinski volite mačke, molimo vas, nemojte protrčati kroz sadržaj koji sledi, zastanite za tren. Jer, ovo nije uobičajena priča i molba za pomoć maci oboleloj od FIP-a (smrtonosnoj bolesti, mutiranoj mačjoj koroni, tj. infektivnom peritonitisu), već se radi o stravičnom medicinskom fenomenu koji se desio jednoj divnoj i umiljatoj beloj maci, Gvozdenu, čiju smo pobedu nad FIP-om proslavljali prošle godine.


Međutim, posle godinu dana – bolest se vratila. Gvozden je u jako teškom stanju i potrebna mu je podrška onih koji vole mačke i znaju kakav je strašan bol kad se izgubi ljubimac.  Gvozden je prva maca u Srbiji koja po DRUGI put boluje od fipa. I samo je par takvih u svetu. On je iz rimskog grada Sirmiuma, tj. Sr. Mitrovice. I zaslužuje da živi.


I zato vas molimo da mu pomognete da i drugi put dobije šansu. Potrebno je da prikupimo sredstva za skupocen lek, GS, i dugotrajne terapije s povećanim dozama, tj. 13-15 mg. Samo mu to može spasti život.


Njegov vlasnik, Nenad, požrtvovan, koji je spasio ogroman broj maca, već je izlečio njih 5 od fipa tokom proteklih godinu dana, a pored Gvozdena ima još jednog fipovca, Baltazara. 90% sredstava za lečenje je uvek obezbeđivao sam, pozajmljivao se, podizao kredite, iako radi u fabrici i ima jako malu platu. Više nema odakle. Pokažimo sabornost, pomozimo im.


Hvala svim dobrim dušama koje će pomoći da kroz ujedinjeni poduhvat i podršku obezbedimo Gvozdenovu № 2 borbu protiv Fip-a.
Svaki prilog, ma koliki da je - dragocen nam je!


Naše malo - Gvozdenu je sve.
Podelite i drugima. Molimo vas.

Komentari (0)

Etar je naše zajedničko polje visoke vibracije. Nebeski prostor preko koga nam stižu nadahnuća i intuitivna znanja, provodnik između najviše svesti i materijalne ravni.

U burnom vremenu koje delimo, prepunom raskrsnica i izazova, vrtoglave ekspanzije informacija i novih znanja, naročito u oblasti novih tehnologija koje povezuju svet a otuđuju ljude, sve je snažnija naša potreba za podrškom, savetom i vodičem na stazi života.

Svet u kojem smo odrastali ubrzano se preobražava u novu realnost koja zahteva da utemeljimo i prihvatimo novu i bitno drugačiju paradigmu Univerzuma.

U želji da u tom traganju pozovemo što više radoznalih duša spremnih za samopromenu da nam se pridruže, na ovaj način zakoračujemo u predvorje Etra. Cilj nam je da zajednički, uz pomoć dokazanih autoriteta u raznim oblastima, istražujemo spiritualna znanja da bismo za opštu korist proverili i usvojili blagotvorne i korisne prakse.

Duhovni kanal Etar je osmišljen da zajednički svaku od tema osvetlimo sa svih strana da bismo ih učinili praktično primenljivim u iskušenjima svakodnevnog života.
Pozivamo vas da budete slobodni i otvoreni u opisu svojih izazova kao što će ceo naš tim biti otvoren za vaše predloge i želje.

Jer kao što poslovica kaže: Mudrost nije u znanju, već u iskustvu.

Sve što postoji u fizičkoj, pristiglo je iz nefizičke dimenzije. Da bismo se povezali sa neograničenim potencijalom koji svako od nas nosi u sebi, potrebno je da radimo na proširenju svesti. Osnivači „Etra“ veruju da su upoznavanje sa drevnim ali i novim znanjima, izoštravanje sopstvene percepcije i međusobna podrška u razmeni mišljenja i iskustva delovi najboljeg puta ka novom Ja.

Sve dok obostrano nastojimo da rasplamsamo radoznalost i vedrinu, promena pogleda na svet će od traumatične i potresne životne prekretnice, postati zajednička radosna igra. Svako od nas blagosloven je jedinstvenim kreativnim darom koji treba da ponudi drugima.

Kako glasi drevna mudrost - kada taj talenat udružimo u službi drugima, doživljavamo duhovni zanos i dostižemo cilj nad ciljevima - ostvarujemo svrhu svog života. Jer, svi smo Jedno!

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D