Pilates na lopti - Kolin Krejg

830,00 RSD

Kolin Krejg, kvalifikovana instruktorka pilates metoda, u knjizi „Pilates na lopti“ nudi nam jedinstvenu sintezu pilates metoda i vežbi na lopti. Ovaj novi revolucionarni način vežbanja s loptom upoznaje nas sa sasvim novim načinom postizanja kondicije kroz vežbe niskog intenziteta, ali izuzetne delotvornosti. Pilates metodom vežbanja na lopti uravnoteŽujemo telo kroz razvijanje površinskih dugih mišića, jačanje slabijih dubokih mišića, kao i radom na pravilnom drŽanju, pokretljivosti i stabilnosti kičme. Jozef Pilates, uspešan bokser i gimnastičar, početkom dvadesetog veka razvio je metod za koji mnogi ugledni časopisi koji se bave stilom života i fitnesom tvrde da je najbolji sistem vežbi novijeg doba.

Lopta u vežbanju, koju koriste poznati sportski treneri, plesači i sportisti da bi poboljšali svest o telu i izvođenje, predstavlja savršeni temelj za izvođenje ljupkih pilates pokreta putem kojih se zavija izdrŽljivost i gipkost tela.

Detaljna uputstva i više od 300 fotografija dočaravaju pilates načela i predstavljaju izazov i podsticaj za ljude različitih fizičkih sposobnosti.

Komentari (0)