Tri video-predavanja S.N. Lazareva: Pokajanje • Formula uspeha • O novcu (mp4)

2.100,00 RSD​​FORMULA USPEHA


Predstavljamo vam jedno od najduže očekivanih predavanja S.N. Lazareva koje je posvećeno temi biznisa. Kako postati uspešan? Kako voditi sopstveni posao? Koja je formula uspeha?

Sergej Nikolajevič prvi put detaljno i konkretno odgovara na pitanja čitalaca o novcu i poslu. Zašto neki ljudi žive u izobilju, dok drugi ne mogu da obezbede sebe i svoju porodicu? Zašto neki imaju sreće, a drugi stalno trpe neuspeh? Kako uklopiti porodicu i karijeru?

Mnogi od nas žele da započnu svoj biznis, zarade velike sume novca ili pronađu posao koji vole. Ali često nas nešto sputava, sprečava da dostignemo ono što želimo. Nekog prate neuspesi, neko se plaši da započne ili jednostavno ne zna u kom pravcu da krene.

Ovo predavanje će vam pomoći da pronađete rešenje za svoje probleme i naučite bolje da razumete uzroke poteškoća u sferi biznisa.


Neka od pitanja:

    Kako postati milioner?
    Zašto ne mogu da ostvarim svoj talenat?
    Bavim se biznisom i mnogo radim. Gotovo mi ne ostaje vremena za porodicu a supruga i rođaci su zbog toga uvređeni. Da li je ovo normalan način života?
    Moj suprug, biznismen, ne ume nikog da odbije. Prijatelji i poznanici često od njega pozajmljuju novac njega i ne vraćaju. Kako rešiti ovaj problem?
    Želim da dam otkaz i pronađem posao koji volim. Imam porodicu i u kreditima sam. Da li treba da rizikujem?
    Kako okupiti dobar kolektiv, kako prepoznati dobrog radnika?
    Zbog novca me je izdao najbolji prijatelj. Kako dalje živeti i verovati ljudima?
    Radim u firmi koja prodaje prehrambene proizvode. Često moram da lažem ljude. Koliko je to opasno?
    Suprug mi ne daje novac, iako mnogo zarađuje. U skladu s vašim sistemom, pohlepna osoba ne može da bude bogata. Kako biste ovo komentarisali?
    Jedna od Zapovesti blaženstava koja je Hristos dao je: „Blaženi su krotki, jer će oni naslediti zemlju“. Zemlja je oduvek bila simbol bogatstva. U čemu je smisao ove fraze? Nije li to recept za bogaćenje?
    Pre detetovog rođenja aktivno sam vodila sopstveni biznis. Šta sad odabrati? Brigu o detetu i vaspitanje ili dalji napredak u karijeri?
    Koje su glavne karakterne osobine potrebne da bismo postali uspešan biznismen?
    Posao mi je propao i u dugovima sam. Da li da pokušam ponovo da se upustim u posao ili to nije za mene?
    Kako pravilno uložiti novac da ga ne bismo izgubili?
    
   


    

O NOVCU

    
Novo predavanje S.N. Lazareva - „O novcu“, bez preterivanja će biti vrlo zanimljivo i korisno praktično svima. U predavanju je reč o tome kako čovekovo duševno stanje utiče na njegovo finansijsko stanje.

Naučićete kakav treba da bude ispravan odnos prema novcu, kako ga zaraditi i kako sačuvati, zašto ne treba biti previše ozlojeđen kad dođe do novčanih gubitaka. Saveti autora o tome kako prevazići novčane probleme, kako se pravilno odnositi prema pozajmicama, kreditima i dugovima, kroz razne priče i primere iz života. Takođe, jednostavan test o tome da li vam je dozvoljeno da imate mnogo novca. Sve ovo ćete pronaći u novom predavanju.

Predavanje je struktuirano u obliku autorovih odgovora na pitanja čitalaca. Neka od njih:

    Kako da ne zavisimo od novca, posebno kad ga ponestaje?
    Da li valuta (rublja, dolar, evro) poseduje svoju energiju? U kojoj valuti je bolje čuvati ušteđevinu?
    Gde je bolje čuvati novac: kod kuće ili u banci?
    Da li treba podizati velike kredite, imati hipoteku?
    Treba li prijateljima i rođacima pozajmljivati novac? Šta činiti ako ne vrate dug?
    Šta raditi ako se posao zasniva na novčanoj obmani? Kako to utiče na čovekovo stanje?
    Postoje li znaci koji ukazuju na to da ćemo uskoro izgubiti novac?
    Kako prevazići finansijske padove koji nas neprestano prate?
    Postoji li način da se "privuče" novac?
    Kako supružnici utiču jedno na drugo kad je reč o novcu? Da li svaki supružnik utiče na finansijski uspeh porodice?
    Šta mislite o braku u kome je novac važniji od ljubavi? Na primer, kad se devojka uda za muškarca zbog novca?
    


POKAJANJE

    
Da li nas ljubav prema Bogu uvek vodi ka spasenju? Navikli smo da mislimo kako se duša može očistiti kroz pokajanje. Zašto onda, čak i pri iskrenom pokajanju, naša gordost ne samo što se ne smanjuje, već se i uvećava? Zašto može doći do poboljšanja zdravlja, ali istovremenog pogoršanja situacije u porodici, na poslu ili na drugim bitnim poljima u našem životu?

Radi se o tome da samo pokajanje ne može biti jemstvo promena na bolje – jedini jemac je naš karakter koji utiče i na sadašnjost i na budućnost.

Kako se oblikuje naš karakter? Šta na njega pozitivno, a šta negativno utiče? Koji tipovi karaktera postoje? Koliko je važno kako se osećamo i kako se pozicioniramo? Koje su etape u preobražaju karaktera? Kako se pokazuje istinska ljubav prema Bogu?


Odgovarajući na ova pitanja, S.N. Lazarev deli nove informacije koje sadrže konkretne primere, preporuke, sopstveno iskustvo, a takođe otkriva suštinu najvažnijih pojmova. Stečeno znanje će gledaocu omogućiti da otkrije nove aspekte razumevanja i da pređe na napredniji unutrašnji nivo.

Komentari (0)